Το Σχολείο μας αλλάζει!!


Δημοτικό Σχολείο
Εμπορείου Θήρας
ΤΚ 84703

Τηλέφωνο&Φαξ:
2286083176
2286081233

E-mail:

mail@dim-empor.kyk.sch.gr

Είναι γεγονός ότι με το πέρασμα των χρόνων πολλά πράγματα στην καθημερινή μας ζωή αλλάζουν, βοηθώντας την, τις περισσότερες φορές, να γίνει πιο εύκολη. Εμείς τα παιδιά
Σεπτέμβριος 2009
περνάμε ένα μεγάλο μέρος της ζωής μας στο σχολείο. Οπότε, οι αλλαγές προς το καλύτερο που γίνονται σε αυτό, όχι μόνο μας χαροποιούν, αλλά τις κρίνουμε και απαραίτητες. Είναι αυτονόητο ότι όλοι οι μαθητές θέλουν ένα όμορφο και λειτουργικό εκπαιδευτικό ίδρυμα. Κάτι που φαίνεται πλέον να συνδυάζει το δικό μας σχολείο, το Δημοτικό Σχολείο Εμπορείου Θήρας. Ο χώρος στον οποίο έμαθαν τα πρώτα τους γράμματα οι παππούδες μας, οι γονείς μας, ακόμα κι εμείς στα πρώτα μας χρόνια, άλλαξε και πλησίασε περισσότερο στην εποχή μας.

Απρίλιος 2010
Το παλιό διδακτήριο ανακατασκευάστηκε και έδωσε τη θέση του σε ένα σύγχρονο κτίριο χωρίς ωστόσο να χάσει το παραδοσιακό του αρχιτεκτονικό ύφος. Πλέον εδώ στεγάζεται το γραφείο των εκπαιδευτικών, του διευθυντή και ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος με καινούριες βιβλιοθήκες απ' όπου μπορούμε να δανειστούμε τα βιβλία που μας αρέσουν. Επίσης μια από τις αίθουσες του διδακτηρίου, θα φιλοξενήσει την ψηφιακή τάξη, εξοπλισμένη με διαδραστικό πίνακα και όλα τα σύγχρονα μέσα τεχνολογίας.

Δεκέμβριος 2009
Σε συνδυασμό με τον εσωτερικό χώρο, αλλαγές έγιναν και στον προαύλιο χώρο του σχολείου που μας βοήθησαν στην καλύτερη εκμάθηση των αθλημάτων (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ) και έκαναν πιο ευχάριστα τα διαλείμματά μας. Είναι πολύ σημαντικό ότι τοποθετήσαμε κάγκελα και ηλεκτρική πόρτα, γιατί νιώθουμε πιο ασφαλείς.
Φεβρουάριος 2010

Η τάξη μας λοιπόν, είναι πολύ χαρούμενη που πρόλαβε να δει και να αξιοποιήσει τις αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν στο σχολείο μας και να αποφοιτήσει από το Δημοτικό έχοντας τις καλύτερες αναμνήσεις.

 

 

Από τους μαθητές του Στ1 2009-2010